Geert Kemkers

Promotor-medewerkers en redactie toeren door de mooiste gebieden van Europa (en verder). Waarom zouden we al die mooie wegen, gebieden en avonturen niet delen? Ga met ons mee in 2017! Op avontuur, op zoek naar mooie verhalen. We stellen graag onze reisleider Geert Kemkers aan je voor.

Even voorstellen:

Ik ben Geert Kemkers. Motorrijder, mountainbiker en natuurliefhebber. Voor Promotor maak ik al een aantal jaren de kampeerreizen. Dit jaar gaan we naar Luxemburg en de Moezel. Motorrijden en kamperen, een mooie combinatie. Zelf koken met een tentje daar ben ik niet zo’n liefhebber van. Daarom zijn de kampeerreizen inclusief ontbijt en diner. De routes die ik maak gaan zoveel mogelijk over de mooie kleine stuurwegen. Heb je niet veel kampeerervaring? Geen probleem! Er is altijd wel iemand in de groep die kan helpen.

Proefritten

Voor Promotor ben ik vanaf begin april ook weer te vinden in Lelystad bij de proefrittent. Daar kun je voor een vast bedrag proefrijden op de motor van je keuze. Afgelopen jaar hebben meer dan 600 proefrijders hier gebruik van gemaakt. Heb je vragen of wil je meer info over de kampeerreizen, mail mij en ik probeer je z.s.m. te antwoorden. geertkemkers@live.nl

Gecertificeerde reisbegeleiders

Alle reisbegeleiders van Promotor Reizen zijn gecertificeerd door de ANWB. Dat hebben wij niet bedacht, maar dat moet. Als je met Promotor Reizen op weg gaat en er zou iets verkeerds gaan, dan lossen we dat onder ANVR-voorwaarden op. Maar we streven er naar om toch vooral gewoon mooie motorreizen te maken!

Laat een reactie achter