IMG_4619

Peter Fokkema en Ellen Blommaart

Promotor-medewerkers en redactie toeren door de mooiste gebieden van Europa (en verder). Waarom zouden we al die mooie wegen, gebieden en avonturen niet delen? Ga met ons mee in 2016! Op avontuur, op zoek naar mooie verhalen. We stellen graag onze reisbegeleiders Peter Fokkema en Ellen Blommaart aan je voor.

Even voorstellen:

Wie zijn nu die reisbegeleiders Peter Fokkema en Ellen Blommaart?
Wij zijn ouders van vier uitwonende kinderen en nog steeds vol op werkzaam.

Dagdagelijkse werkzaamheden: Peter werkt voor een firma die is aangewezen door het ministerie van SZW om toezicht te houden op bedrijven met betrekking tot onderdruk staande apparatuur. Ellen is projectsecretaresse bij een groot engineer bureau en is wethouder in geliefde

Motorhistorie:  Peter op zijn Honda Goldwing en Ellen op haar Harley Davidson softail springer zijn regelmatig onderweg in binnen- en buitenland. We nemen deel aan georganiseerde reizen, forumritten, zelf uitgezette toertochten, zijn regelmatig met vrienden een weekendje weg en gaan ook samen op motorvakanties door Europa.

Motortoekomst: Dat ga ik meemaken :-). Jaarlijks zijn we de begeleiders voor de avontuurlijke Marokko reis waar we heel veel plezier aan beleven. De reis heeft Peter vier jaar geleden gereden als deelnemer en die was onvergetelijk en zeer aanbevelenswaardig. Sindsdien rijd ik hem elk jaar mee en sinds een aantal jaren als reisbegeleider.

Gecertificeerde reisbegeleiders

Alle reisbegeleiders van Promotor Reizen zijn gecertificeerd door de ANWB. Dat hebben wij niet bedacht, maar dat moet. Als je met Promotor Reizen op weg gaat en er zou iets verkeerds gaan, dan lossen we dat onder ANVR-voorwaarden op. Maar we streven er naar om toch vooral gewoon mooie motorreizen te maken!

Laat een reactie achter