Peter Fokkema

Promotor-medewerkers en redactie toeren door de mooiste gebieden van Europa (en verder). Waarom zouden we al die mooie wegen, gebieden en avonturen niet delen? Ga met ons mee in 2016! Op avontuur, op zoek naar mooie verhalen. We stellen graag onze reisleider Peter Fokkema aan je voor.

Even voorstellen:

Wie is nu die reisbegeleider Peter Fokkema?
Ik ben vader van twee uitwonende kinderen en nog steeds vol op werkzaam.

Dagdagelijkse werkzaamheden: de reisbegeleider werkt voor een firma die is aangewezen door het ministerie van SZW om toezicht te houden op bedrijven met betrekking tot onderdruk staande apparatuur.

Motorhistorie: Op mijn oranje ‘Tupperware Goldwing’ ben ik regelmatig onderweg door heel Europa. Zelfs stukjes Azië en Noord-Afrika worden hierbij niet overgeslagen. Veelvuldig neem en heb Ik vakantie. Dan neem ik deel aan georganiseerde reizen, forumritten, zelf uitgezette tourtochten, met vrienden onderweg maar ga ook alleen.

Motortoekomst: Dat ga ik meemaken :-). Voorlopig voor deze organisatie naar Marokko. De reis heb ik twee jaar geleden gereden als deelnemer en die was onvergetelijk en zeer aanbevelenswaardig.

Gecertificeerde reisbegeleiders

Alle reisbegeleiders van Promotor Reizen zijn gecertificeerd door de ANWB. Dat hebben wij niet bedacht, maar dat moet. Als je met Promotor Reizen op weg gaat en er zou iets verkeerds gaan, dan lossen we dat onder ANVR-voorwaarden op. Maar we streven er naar om toch vooral gewoon mooie motorreizen te maken!

Laat een reactie achter